31 de juliol 2009

Winterswijk (2)

Ací teniu les fotos de Winterswijk:

En aquesta primera imatge podeu veure un dels típics prats neerlandesos, amb vaques highlanders incloses, que envolten la casa on vam dormir anit i on dormirem aquesta nit.

Ací un altre camp, en aquest cas de blat, que ens hem trobat mentre passejâvem amb bicicleta (el mitjâ de transport "nacional" ací) pels voltants de Winterswijk ("Winterflawer" per als amics).

I, finalment, ací teniu a Javi, bicicleta en mâ, passejant per un dels carrers de Winterswijk (el nom del poble mola un ou). Com ja hem insinuat més amunt, ací tothom va en bici a tot arreu, i és un goig pedalejar pels boscs i prats que heu pogut vore més amunt.

Bo, ja estâ bé per avui. Demâ marxem cap a Groningen, el destí més septentrional del viatge. Seguirem informant.

PS(1): Disculpeu els accents, perô entre el môbil i els teclats estrangers, ac[es suposa que aquesta 'c' és una c trencada]o és una tortura.

PS(2): Perdoneu també que no contestem els comentaris, perô tenim el temps just per escriure els articles o siga que encara grâcies. De totes maneres, heu de saber que els llegim i tenim en compte (excepte aixô que dius, Noêlia, d’uns suecos o no sé quê).


1 comentari:

  1. El detall de la bicicleta ha estat molt xulo!!! mavera molat això d'anar per allí amb la bici uffffff jo vull!!

    ResponElimina